02.01 Basismodule eenvoudig rapporteren

Organisatie Divers
Locatie(s) Diverse locaties beschikbaar
Onderwijsvorm Klassikaal onderwijs i.c.m. zelfstudie (bv. werkplekopdrachten)
Doelgroep Nautische medewerkers
Niveau van de module MBO (3/4) werk- en denkniveau
Veronderstelde voorkennis De cursisten moeten voordat ze deze module gaan volgen al een Nederlands taalniveau hebben van A2/B1 (module 05.01 van de Nautische leerlijnen). Daarnaast kan het makkelijk zijn als de nautisch medewerker kennis heeft van de volgende modules: 01.01 Signaalfunctie binnenwater en 07.01 Algemene kennis
Studiebelastinguren

1 dag contacttijd & ongeveer 12 uur zelfstudie (waarvan ongeveer 8 uur aan werkplekopdrachten kan worden besteed).

Afhankelijk van uw voorkennis en ervaring en uw werktempo kunnen meer of minder uren voorbereiding en huiswerk nodig zijn.

Afsluiting module De module wordt afgesloten met een werkboek met werkplekopdrachten en een toets.
Aantal cursisten 10 -15 personen
Prijs deelnemer € 415,- 
Geplande startdata    

U kunt inschrijven op de volgende cursusdata:

- 29 januari 2018
- 6 februari 2018
- 17 september 2018

 


 

Globale inhoudsbeschrijving van de module
In deze module leren de cursisten hoe digitale invulformulieren werken en hoe deze ingevuld moeten worden. Daarnaast leren de cursisten hoe ze in kort en correct Nederlands kunnen vastleggen wat ze hebben gedaan en waargenomen. Bij deze module ligt de aandacht dus bij het kort rapporteren van nautische zaken in correct Nederlands, zodat het voor collega’s duidelijk is wat de nautisch medewerker heeft waargenomen en gedaan.

Doel/rationale van de module
De nautische sector heeft behoefte aan juiste en heldere beschrijvingen van waarnemingen en gebeurtenissen. Een goede schriftelijke rapportage vermindert misverstanden, communicatiefouten en tijdsverlies.

Studiemateriaal
De cursist ontvangt een syllabus met digitale invulformulieren en oefeningen op basis van realistische casuïstiek, zelfstudieopdrachten en werkplekopdrachten. Bij het werkboek hoort ook een Excel opdrachtformulier bij. Om deze te kunnen maken moet u beschikken over MS Excel.


Eigendomsrechten: Cursist
Copyright: NNVO

Aanmelden
De aanmelding van een cursist gebeurt door de werkgever.
Na aanmelding ontvangt u direct een aanmeldbevestiging. Binnen 2 weken ontvangt u een reactie. Als u deze niet ontvangt, maak ons daarop dan a.u.b. attent.

Het is ook mogelijk deze training in-house te geven. Voor meer informatie over een in-house training kunt u bellen naar 010-4090048 of een e-mail sturen naar nautischeleerlijnen@nnvo.nl