03.09 Instap brug- en sluisbediening e-learning

Organisatie B. Ros (VBO)
Locatie(s) Landelijk
Onderwijsvorm Afstandsonderwijs via internet
Doelgroep Beginnende nautische medewerkers
Niveau van de module MBO (2/3) werk- en denkniveau
Veronderstelde voorkennis Geen
(Indicatieve) Studiebelastinguren

1 dag van 3 uur contacttijd (toets) & ongeveer 32 uur zelfstudietijd (waarvan ongeveer 8 uur uitgetrokken kan worden voor werkplekopdrachten).

Afhankelijk van uw voorkennis en ervaring en uw werktempo kunnen meer of minder uren voorbereiding en huiswerk nodig zijn.

Afsluiting module Deze module wordt afgesloten met een eindtoets en een voldoende bij de praktijkwerkboek
Aantal cursisten -
Prijs deelnemer € 355,-. Deze prijs is voor de E-learning versie van deze module. De cursist ontvangt dus geen contactonderwijs
Geplande data Geen vaste startdata. U kunt op elk moment beginnen.

 

BELANGRIJK!

VOOR DEZE CURSUS MOET EEN CURSIST MINIMAAL IN HET BEZIT ZIJN VAN EEN COMPUTER, BASIS COMPUTERVAARDIGHEDEN EN EEN E-MAILADRES

Globale inhoudsbeschrijving van de module

In deze module wordt de basis gelegd voor brug- en sluisbediening. Dit wordt gedaan door het doel en de functie van verschillende soorten bruggen en sluizen te bespreken en door het BPR voor brug- en sluiswachters te behandelen. Daarnaast wordt in deze module aandacht gegeven aan het omgaan met de eigen brug of sluis. Voordat de basis voor brug- en sluisbediening gelegd kan worden is het belangrijk dat de nautisch medewerker basiskennis van de nautische sector heeft, deze basiskennis wordt behandeld in de lesstof van klein vaarbewijs 1. De onderwerpen van klein vaarbewijs 1 worden daarom in de cursus behandeld. De kennis van klein vaarbewijs 1 van de nautisch medewerker wordt in deze cursus getoetst door een eigen toets. Indien de cursist ook in het bezit wil komen van het officiële VAMEX certificaat, dient de cursist daar zelf stappen voor te ondernemen. Dus het officiële certificaat is niet noodzakelijk voor deze module.

Doel/rationale van de module
Het is voor de nautische medewerkers van belang dat ze een basis van kennis hebben van de nautische sector om goed te kunnen functioneren binnen deze sector.

Studiemateriaal
De cursist ontvangt een code waarmee hij online kan leren met oefeningen op basis van realistische casuïstiek, zelfstudieopdrachten en werkplekopdrachten.
Eigendomsrechten: Cursist
Copyright: NNVO

Aanmelden
De aanmelding van een cursist gebeurt door de werkgever.
Na aanmelding ontvangt u direct een aanmeldbevestiging. Binnen 2 weken ontvangt u een reactie. Als u deze niet ontvangt, maak ons daarop dan a.u.b. attent.