Brug- en sluisoperator Volkeraksluizen

Ambitiedashboard

Onze doelen voor de toekomst

NNVO brengt veiligheid dichterbij. Vanuit deze missie leiden we jaarlijks 300 tot 400 mensen op voor een functie binnen het vaarwegbeheer. We bieden wettelijk erkende en kwalitatief hoogstaande opleidingen die meebewegen met de laatste ontwikkelingen.

Ook in de toekomst willen we continu bijdragen aan de vakbekwaamheid van medewerkers in de nautische sector. Daarom hebben we een strategisch ambitiedashboard ontwikkeld. Hierin hebben we onze ambities, doelen, transitieuitdagingen en benodigde kwaliteiten vastgelegd. 

Het ambitiedashboard
Het ambitiedashboard laat zien wat NNVO de komende jaren wil bereiken. De ambitie bestaat uit drie onderdelen die zijn vertaald naar strategische doelen. Om deze doelen te realiseren, focussen we ons op een aantal stappen (transitie) en ontwikkelen we kwaliteiten ter ondersteuning van dit plan. 

 

Image

Wat houdt onze ambitie in?

 

(Inter)nationaal erkend opleidingsinstituut
NNVO wordt in de nautische wereld een (inter)nationaal erkend opleidingsinstituut. Het gehele opleidingsaanbod is geaccrediteerd. We bieden opleidingen aan voor onze participanten, maar ook voor andere organisaties.

Bijdragen aan het vlot, veilig en duurzaam laten doorstromen van alle nautische vervoersmodaliteiten
NNVO draagt bij aan de vakbekwaamheid van alle medewerkers binnen het nautische vaarwegbeheer. Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen zij hun werk optimaal uitvoeren en continu de veiligheid garanderen. De organisaties waarvoor zij werkzaam zijn, kunnen hierdoor hun ambitie waarmaken om de autoriteit te zijn in het vlot, veilig en duurzaam laten doorstromen van alle nautische vervoersmodaliteiten.

Toonaangevend kennisplatform
NNVO is als een spin in het web binnen het netwerk van organisaties die actief zijn in en voor de nautische sector. We kennen onze stakeholders en andersom weten zij ons te vinden als het gaat om ontwikkelingen en innovaties. NNVO is een toonaangevend kennisplatform, omdat we proactief zijn, de juiste contacten hebben binnen ons netwerk en vertrouwen hebben opgebouwd bij onze stakeholders. Hiermee ontzorgen we onze klanten en participanten.

Brug- en sluisoperators Steekterpoort
Brochure ambitiedashboard NNVO

Brochure


In onze brochure wordt het strategisch ambitiedashboard verder toegelicht. Je leest hierin alles over de ambities, doelen, transitie-uitdagingen en benodigde kwaliteiten. De brochure vat samen wat NNVO de komende jaren wil bereiken.

Naar de brochure

Meer informatie

Pieter Kuijt
Pieter KuijtDirecteur NNVO
06-23939002

Gerelateerde nieuwsberichten

‘Concreet aan de slag met de belangrijkste thema’s’

Ongeveer een jaar geleden maakte NNVO haar nieuwe strategie bekend. Drie werkgroepen gingen vervolgens aan de slag met de belangrijkste speerpunten. Hoe is er tot nu toe invulling gegeven aan de ambities en hoe ziet het vervolgtraject eruit? We vroegen het aan directeur Pieter Kuijt.

Lees meer

NNVO kijkt terug op succesvolle strategiemiddag

Samen de ambities uit het strategisch ambitietraject van NNVO vertalen naar concrete acties en initiatieven. Dat was de opdracht die de drie werkgroepen Klant & markt, Vakbekwaamheid vaarwegbeheerpersoneel en Samenwerking in de sector vanuit het bestuur hadden meegekregen. 

Lees meer

‘In relatief korte tijd veel input en ideeën’

De afgelopen maanden gingen drie werkgroepen aan de slag met de thema’s Klant & markt, Vakbekwaamheid vaarwegbeheerpersoneel en Samenwerking in de sector. Hun missie: de ambities uit het strategisch ambitietraject van NNVO vertalen naar concrete acties en initiatieven. Een terugblik. 

Lees meer

Terugblik op een geslaagde inspiratiemiddag

NNVO kijkt terug op een succesvolle inspiratiemiddag op woensdag 18 mei in het havengebouw van Port of Amsterdam. Drie boeiende sprekers brachten uitdagende perspectieven van buiten de nautische sector.

Lees meer

‘Plannen maken voor het opleiden in de toekomst’

Ysbrand Bontekoe is voorzitter van de werkgroep Vakbekwaamheid vaarwegbeheerpersoneel. Naar aanleiding van het onlangs gepubliceerde strategisch ambitiedashboard ging zijn werkgroep op woensdag 30 maart van start om ideeën en initiatieven te genereren. In dit interview stelt hij zichzelf voor, vertelt hij meer over de werkgroep en wat hij hoopt te bereiken.

Lees meer

‘Inspelen op technologische ontwikkelingen’

Andreas Keller is voorzitter van de werkgroep Samenwerking in de sector. Naar aanleiding van het onlangs gepubliceerde strategisch ambitiedashboard gaat zijn werkgroep op woensdag 30 maart van start om ideeën en initiatieven te genereren. In dit interview stelt hij zichzelf voor, vertelt hij meer over de werkgroep en wat hij hoopt te bereiken.

Lees meer

‘We gaan onze krachten bundelen’

Evi Achten is voorzitter van de werkgroep Klant & Markt. Naar aanleiding van het onlangs gepubliceerde strategisch ambitiedashboard gaat haar werkgroep op woensdag 30 maart van start om ideeën en initiatieven te genereren. In dit interview stelt zij zichzelf voor, vertelt ze meer over de werkgroep en wat zij hoopt te bereiken.

Lees meer

NNVO publiceert brochure over ambitiedashboard

Naar aanleiding van de nieuwe strategie publiceert NNVO een brochure waarin het strategisch ambitiedashboard wordt toegelicht. De focus ligt op drie ambities, waarvan het bijdragen aan een vlot, veilig en duurzaam vaarwegbeheer er één is. 

Lees meer

NNVO komt met nieuwe strategie

Om ook in de toekomst een waardevolle bijdrage te leveren aan de vakbekwaamheid van medewerkers in de sector, komt NNVO met een nieuwe strategie. Bestuursvoorzitter Jim van de Geer en directeur Pieter Kuijt vertellen in dit dubbelinterview waarom juist nu een nieuwe strategie nodig is. 

Lees meer

Laatste nieuws

Tip: schrijf cursisten tijdig in

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en daarom wijzen we alvast op onze sluitingsdagen. Ons kantoor is gesloten van maandag 25 december tot en met vrijdag 29 december 2023. 

Lees meer
Resultaten onderzoek onder binnenvaartschippers

Resultaten onderzoek onder binnenvaartschippers bekend

NNVO en MARIN deden onlangs onderzoek naar het gebruik van Vessel Traffic Service (VTS) door Nederlandse binnenvaartschippers. Het onderzoek richtte zich op de vraag hoe innovaties op het gebied van digitale systemen aan boord invloed hebben op de VTS-dienstverlening. 

Lees meer

Kennismaken met... Irene van den Blink

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Irene van den Blink, die sinds kort werkzaam is als medewerker bij het opleidingsteam.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu