NNVO is op 8 februari verhuisd naar een ruimer kantoorpand aan de Schorpioenstraat 61 in Rotterdam. Dit moderne kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De stichting krijgt hiermee niet alleen meer kantoorruimte, maar krijgt tevens de beschikking over eigen leslokalen.

De nieuwe werkruimte is gevestigd in kantoorgebouw De Ster, op loopafstand van winkelcentrum Alexandrium en NS intercity- en metrostation Alexander. Ook de haltes van diverse stads- en streekbussen zijn om de hoek. De op- en afritten van rijksweg A20 liggen op nog geen 500 meter afstand. Het gebouw heeft een opvallende architectuur, biedt een bemande en representatieve receptie en is voorzien van energielabel B. Er zijn ruime parkeermogelijkheden; in de eigen parkeergarage, de eigen parkeerkelder of tegenover het gebouw. 

Eigen leslokalen
NNVO krijgt op de nieuwe locatie vier eigen leslokalen. Dit levert veel voordelen op ten aanzien van het inplannen van cursussen en opleidingen. Op dit moment worden de lessen gegeven in gehuurde lesruimtes op verschillende locaties in Nederland. Dit kan binnenkort een stuk efficiënter worden georganiseerd. 

Adres
Dit is ons nieuwe adres:

NNVO
Schorpioenstraat 61
3067 GG Rotterdam

Ons telefoonnummer wijzigt niet.

Image

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu