NNVO heeft er een nieuwe medewerker bij: Korstiaan Huisman. Hij versterkt sinds 4 maart als coördinator het team Nautische Leerlijnen. “Ik heb al veel facetten van het nautisch werkveld mogen ontdekken,” vertelt hij. “Mijn focus bij NNVO ligt vooral op de inhoud van de lesstof en het onderhouden van het contact met de klanten.”

“Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Korstiaan Huisman, ik woon in Den Haag en heb al veel facetten van het nautisch werkveld mogen ontdekken. Na het afronden van de Zeevaartschool heb ik gevaren bij Van Uden en via Wagenborg bij een kapitein/eigenaar. Vervolgens ben ik overgestapt naar het veerbedrijf van de gemeente Dordrecht. Mijn carrière heb ik voortgezet bij het Havenbedrijf Rotterdam. Hier heb ik dertien jaar als VTS-operator gewerkt. Aansluitend ben ik op Scheveningen aan de slag gegaan als onderhavenmeester en nu dus als coördinator bij NNVO. Voorlopig werk ik op detacheringsbasis. Vanwege alle veranderingen is dat voor beide partijen een mooie oplossing. Met dank aan de gemeente Den Haag die dit mogelijk heeft gemaakt.”

Focus
“Samen met het hele team heb ik de handschoen opgepakt om NNVO weer te laten zijn wat het behoort te zijn: een betrouwbaar opleidingsinstituut waar hoogwaardig nautisch onderwijs wordt gegeven. Mijn focus ligt vooral op de inhoud van de lesstof en het onderhouden van het contact met de klanten. Ik heb er zin in!”

Korstiaan Huisman is bereikbaar via of 06-12401394.

Image

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu