Opleidingskundige Françoise Kort stopt bij NNVO

Françoise Kort neemt binnenkort afscheid bij NNVO. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat per 1 december 2021 aan de slag als opleidingskundige bij ABN AMRO Bank in Amsterdam. “Mijn nieuwe functie staat onder meer in het teken van het internationaal op de kaart zetten van de Compliance Academy. Een interessante en uitdagende baan, waarbij ook online leren een belangrijke rol speelt.”

Waarom stop je bij NNVO?

“De functie bij ABN AMRO kwam op mijn pad en ik besloot deze kans met beide handen aan te grijpen. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen; verandering van werkgever hoort daar ook bij. Ik ben ervan overtuigd dat er veel kansen liggen bij deze internationale en grote organisatie. Mogelijk ook in het buitenland. Dat past ook bij mijn ambitie, want ik zou in de toekomst graag in het buitenland willen werken. Verschillende culturen ontdekken en het leren van nieuwe talen is iets wat ik interessant vind.”

Wat ga je precies doen?
“Ik ga werken op het hoofdkantoor in Amsterdam. Waarschijnlijk zal dit net zoals bij NNVO op hybride basis zijn, dus zowel thuis als op kantoor. Ik ga mij bezighouden met het ontwikkelen van leerinterventies voor medewerkers binnen de bank. Zij moeten zich houden aan de geldende wet- en regelgeving en moeten hiervan goed op de hoogte zijn. Wat wordt er van ze verwacht en welk gewenst gedrag hoort hierbij? Het is dus van belang dat zij hierin worden opgeleid.”

Hoe kijk je terug op je tijd bij NNVO?
“Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn tijd bij NNVO. Ik heb ontzettend veel geleerd (én gelachen) en ik ga mijn collega’s en andere mensen waarmee ik nauw heb samengewerkt missen. De kennis en kunde die ik heb opgedaan bij het ontwikkelen van de e-learning Poseidon beschouw ik als erg waardevol. De passie voor het nautisch vak van docenten, cursisten, coaches en examinatoren vond ik mooi om te zien. De nautische en Rotterdamse directheid en eerlijkheid ga ik ook missen. Dit was ik niet gewend, maar ik kon dit erg waarderen.”

Opleidingskundige NNVO

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu