Terugblik seminar NNVO & MARIN

Nautisch operators in het digitale tijdperk


Seminar NNVO en MARIN
fas fa-info-circle

Informatie seminar


Verkeerspost NijmegenDagvoorzitters

Hugo Ammerlaan
Hugo AmmerlaanHead of Maritime Operations, MARIN
Pieter Kuijt
Pieter KuijtDirecteur, NNVO
Seminar NNVO en MARIN
far fa-lightbulb

Brainstormsessies

's Middags stonden interactieve brainstormsessies op het programma, waarbij de deelnemers in vijf groepen werden verdeeld. Zij kregen de opdracht te brainstormen over vijf specifieke onderwerpen onder leiding van moderators Hans Huisman, Colin Guiking, Nicole van Spronsen, Andreas Keller en Renée Rijkhoek. Via de button lees je een samenvatting van alle aantekeningen van deze brainstormsessies. 

Lees de samenvatting

Onderzoek onder binnenvaartschippers
fas fa-search

Resultaten onderzoek

NNVO en MARIN deden onlangs onderzoek naar het gebruik van Vessel Traffic Service (VTS) door Nederlandse binnenvaartschippers. Het onderzoek richtte zich op de vraag hoe innovaties op het gebied van digitale systemen aan boord invloed hebben op de VTS-dienstverlening. De onderzoeksresultaten werden gepresenteerd op het seminar van NNVO en MARIN.

Pdf presentatie

Gerelateerd nieuws

Resultaten onderzoek onder binnenvaartschippers

Resultaten onderzoek onder binnenvaartschippers bekend

NNVO en MARIN deden onlangs onderzoek naar het gebruik van Vessel Traffic Service (VTS) door Nederlandse binnenvaartschippers. Het onderzoek richtte zich op de vraag hoe innovaties op het gebied van digitale systemen aan boord invloed hebben op de VTS-dienstverlening. 

Read more …
Seminar NNVO eN MARIN

Terugblik op een inspirerend seminar

Door digitalisering wordt de regierol van de nautische operator de komende jaren alleen maar groter. Op de lange termijn zal vergaande automatisering van processen tot een wezenlijke verandering van taken leiden. Dat was een belangrijke conclusie van een inspirerend seminar op woensdag 1 november in Wageningen. 

Read more …
Nautisch operators in het digitale tijdperk

NNVO en MARIN organiseren gezamenlijk seminar

Nautisch operators in het digitale tijdperk. Dat is het thema van het seminar dat NNVO in samenwerking met onderzoeksinstituut MARIN organiseert. Doel van de bijeenkomst is de belangrijkste partijen op het gebied van nautische dienstverlening bij elkaar te brengen om te praten over de ontwikkelingen in digitalisering en dataverkeer. 

Read more …

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel. +31 10 311 00 95

General questions

Training questions

Contactform

Stay informed

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Follow us

Hoofdmenu