Welkom op onze inschrijfpagina

  • Maak eerst de keuze of de cursist al bekend is bij NNVO. Zo ja, dan is het inschrijfproces korter, omdat wij deze gegevens al hebben.
  • Bij ‘Selecteer modules’ typ je in het lege vlak boven de modulelijst (links op de pagina) het nummer of de naam van de module waarvoor je wilt inschrijven. In de lijst eronder zie je de mogelijke data. Heb je al een cursus geselecteerd vanuit de opleidingskalender? Dan hoef je deze niet in de lijst op te zoeken. 
  • Klik op de gewenste datum als je een cursus uit de lijst wilt selecteren. Deze uitvoering verschijnt nu in het kader aan de rechterkant. Als je een cursus hebt geselecteerd vanuit de opleidingskalender dan staat deze al in het kader aan de rechterkant.
  • Klik indien gewenst op meerdere modules of data.
  • Wil je een module uit jouw selectie verwijderen? Klik dan op de module in het kader rechts en deze wordt direct verwijderd.
  • Bij sommige modules is een vooropleiding vereist en ontvangen we graag een bewijs hiervan; je kunt via de blauwe button een bestand uploaden.
  • Tenslotte klik je onderaan de pagina op ‘Inschrijven’.
  • Binnenkort ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging.

Informatie deelnemer

Marifoon / Marcom A of B certificaat
vaarbewijs
Vaarbewijs
Klein vaarbewijs 1

Voeg deelnemer toe

Factuurgegevens

Laatste nieuws

Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck nu ook toetsdeskundige

NNVO heeft sinds kort een toetsdeskundige in huis. Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck heeft namelijk succesvol haar opleiding tot toetsdeskundige afgerond. Hoewel bij NNVO verschillende onderwijskundig adviseurs werkzaam zijn, was geen van hen tot nu toe gespecialiseerd in toetsen.

Lees meer

Opleiding Brug- en sluisoperator ingeschaald op NLQF-niveau 3

De programmaraad van het bureau NCP NLQF heeft de inschaling van de opleiding Brug- en sluisoperator positief beoordeeld. De opleiding is ingeschaald op het nationale NLQF-niveau 3 en het daaraan gekoppelde Europese EQF-niveau 3. Hiermee is het diploma vergelijkbaar met mbo 3-niveau. 

Lees meer

Provincie Noord-Holland zet simulator in voor trainen brug- en sluisoperators

De provincie Noord-Holland maakt sinds kort gebruik van een simulator om brug- en sluisoperators te trainen in het bedienen op afstand. Agnes Weber en Mike Backers van provincie Noord-Holland vertellen er meer over.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu