03.09 E-learning instapmodule Brug- en sluisbediening

Onderwijsvorm E-learning
Studiebelasting 32 uur zelfstudie, inclusief het maken van het werkboek
Voorkennis Basiskennis van de nautische sector
Doelgroep Brug- en sluiswachters voor eenvoudige objecten
Omschrijving

In deze module wordt de basis gelegd voor brug- en sluisbediening. Het doel en de functie van verschillende soorten bruggen en sluizen worden besproken en het BPR voor brug- en sluiswachters komt aan bod. Daarnaast is er aandacht voor het omgaan met de eigen brug of sluis.

Voor deze instapmodule is het belangrijk dat de nautisch medewerker over basiskennis van de nautische sector beschikt. Deze basiskennis wordt behandeld in de lesstof.

Examen

Deze module wordt afgesloten met een digitaal examen en er moet een werkboek worden ingeleverd.

Inschrijven

03.09 E-learning instapmodule Brug- en Sluisbediening
Zelfstudie

Hoe gaat het nu met… Laura Bais?

Een jaar geleden interviewden we Laura Bais, die toen net haar opleiding tot nautisch operator had afgerond. Ze vertelde over haar ervaringen met het onderwijs bij NNVO en waarom ze voor deze opleiding had gekozen. Nu zijn we benieuwd hoe het gaat in haar nieuwe baan en of de praktijk goed aansluit op wat ze heeft geleerd. 

Lees meer

Opleiders NNVO en ProRail wisselen ervaringen met elkaar uit

Hoe ondersteun je volwassenen in hun leerproces? Op welke manier kunnen e-learning en simulator bijdragen aan de effectiviteit van het lesprogramma? Dit soort uitdagingen leven niet alleen bij NNVO, maar bijvoorbeeld ook bij ProRail. Onlangs mochten wij een kijkje bij hen nemen in Utrecht, nadat zij in het voorjaar al bij NNVO op bezoek waren geweest. 

Lees meer

Studenten maken kennis met het werk van VTS-operator

Wat houdt het werk van een VTS-operator in en welke workload brengt het communiceren met zich mee? Op deze vragen kregen vierdejaars studenten van de opleiding Maritiem Officier aan de Hogeschool Rotterdam antwoord tijdens hun bezoek aan NNVO. Zij waren op 13 september te gast op de leslocatie in het kader van het onderzoeksproject ‘Silent VTS’.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu