Klachtenregeling

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van NNVO? Dan kun je een klacht indienen. We komen graag tot een oplossing. In onze klachtenregeling vind je alle informatie. 

Deze regeling heeft betrekking op algemene klachten. De procedure voor klachten en geschillen over examens vind je in het NNVO-examenreglement. De procedure voor klachten over de wijze waarop NNVO met persoonsgegevens omgaat, vind je in het privacyreglement.

Deze klachtenregeling geldt tevens voor ongewenst gedrag zoals pesten, agressie, ongewenste intimiteiten en discriminatie. Je kunt je in dat geval ook rechtstreeks wenden tot de Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC).

Pdf klachtenregeling

News

NNVO zoekt een manager Opleidingen & Dienstverlening

Ben jij die verbindende leider die op inspirerende wijze sturing geeft aan een team? Ben je sterk in opleidings- en bedrijfsprocessen en schakel je gemakkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau? Als manager bij NNVO krijg je een breed en uitdagend takenpakket met veel ruimte en verantwoordelijkheid. 

Read more …

Nieuwe inzichten voor de kalibratie van VTS-coaches

Ook dit jaar organiseert NNVO weer kalibratiesessies voor VTS-coaches. Tijdens deze bijeenkomsten staan de laatste ontwikkelingen en uniformiteit in de beoordeling en begeleiding centraal. Onderwijskundig adviseurs Roos Hanemaaijer en Renée Rijkhoek vertellen er meer over.

Read more …

NNVO zoekt een opleidingsmedewerker

Heb jij administratieve en organisatorische kwaliteiten en zou je daarmee een bijdrage willen leveren aan de veiligheid op het water? Ben jij communicatief sterk en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? Kom dan werken als opleidingsmedewerker bij NNVO. 

Read more …

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel. +31 10 311 00 95

General questions

Training questions

Contactform

Stay informed

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Follow us

Hoofdmenu