Nieuwe cursisten gestart met VTS-opleiding

De eerste Initial Training van 2022 voor aankomende VTS-operators is een feit. Op dinsdag 4 januari werd een nieuwe lichting cursisten welkom geheten bij NNVO in Rotterdam. 

Fijne feestdagen & een gezond 2022!

NNVO wenst alle cursisten, docenten, coaches, participanten en andere relaties fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022. Ook het team van NNVO gaat kerst en nieuwjaar vieren.

Pilot nieuwe leerlijn brug- en sluisoperator vanaf februari 2022

Het projectteam dat zich bezighoudt met de nieuwe leerlijn voor brug- en sluisoperators is weer een mooie stap verder in de ontwikkelfase. Vanaf februari gaat NNVO van start met de pilot.

Nieuwe tarieven voor 2022

NNVO wijzigt per 2022 de tarieven voor de cursussen en opleidingen van de Nautische Leerlijnen. De nieuwe tarieven zijn zoveel mogelijk gestandaardiseerd en gebaseerd op de kosten per cursusdag. Ook voor de VTS-opleiding zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. 

Kennismaken met… Lotte de Lange

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Lotte de Lange, sinds kort werkzaam als administratief medewerker op het secretariaat.

NNVO en BusinessMonitor ontwikkelen nieuwe cursistenevaluatie

NNVO voert regelmatig cursistenevaluaties uit om te kunnen bepalen hoe cursisten de kwaliteit van de verschillende opleidingen beoordelen. Binnen dit proces van evalueren zag NNVO ruimte voor verbetering. Daarom vroegen we BusinessMonitor mee te denken over een nieuwe cursistenevaluatie.

Cursist nautisch verkeersregelaar

Drie vragen aan cursist Benjamin de Gelder

Benjamin de Gelder (49) volgde onlangs een opleiding tot nautisch verkeersregelaar bij NNVO. Hij gaat deze functie als zzp’er uitvoeren naast zijn baan als VTS-operator bij Port of Rotterdam. Wat vond hij van de opleiding en wat verwacht hij van zijn nieuwe baan?

Voortaan vaste herexamenmomenten

Cursisten die een onvoldoende hebben behaald op hun theorie-examen, kunnen voortaan gebruikmaken van vaste herexamenmomenten. Dit geldt voor vrijwel alle cursussen en opleidingen van de Nautische Leerlijnen. 

Opleidingskundige Françoise Kort stopt bij NNVO

Françoise Kort neemt binnenkort afscheid bij NNVO. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en gaat per 1 december 2021 aan de slag als opleidingskundige bij ABN AMRO Bank in Amsterdam.

Terugblik Applied Coach Training

Onlangs vond er een Applied Coach Training bij NNVO plaats. De cursus is een vervolg op de Initial Coach Training, een didactische opleiding bij het Nova College. Het was de eerste keer dat de coaches bij NNVO in Rotterdam waren uitgenodigd. 

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu