NNVO neemt afscheid bij MARIN

Nog één keer kwamen ze bij elkaar: de VTS-medewerkers van NNVO en MARIN. Na een jarenlange samenwerking was het op vrijdag 24 september tijd om afscheid te nemen van een tijdperk.

Veelgestelde vragen coronavirus

Hoe gaat NNVO om met het coronavirus? Bekijk hier de meestgestelde vragen & antwoorden.

Drie vragen aan cursist Laura Bais

Laura Bais (23) behaalde onlangs haar certificaat voor de basisopleiding tot nautisch operator. Daarnaast rondde ze in twee maanden tijd nog twaalf aansluitende modules succesvol af. Ze komt oorspronkelijk uit de horeca en besloot het roer om te gooien. 

Eerste fase nieuwe leerlijn brug- en sluisoperator afgerond

Zoals NNVO eerder dit jaar bekendmaakte, komt er een nieuwe opleidingsstructuur voor de leerlijn brug- en sluisoperator. Geen losse modules meer, maar een doorlopende leerlijn met opleidingen die zijn ingedeeld naar het gebruik en de complexiteit van bruggen en sluizen. 

Team NNVO versterkt met Bas Struijk

Het team van NNVO wordt versterkt met een nieuwe collega: Bas Struijk. Hij start per 1 november 2021 als docent en functioneel beheerder VTS. Ook gaat hij lesgeven voor de Nautische Leerlijnen. Bas brengt veel ervaring in de nautische sector met zich mee. 

Terugblik op laatste docentendag van dit jaar

De docenten van de Nautische Leerlijnen bij NNVO kijken terug op een leerzame docentendag. In navolging van de docentendag begin juni werd op woensdag 8 september een tweede online sessie via Teams georganiseerd.

Nieuwe lichting VTS-cursisten begonnen

Terwijl veel mensen in augustus op vakantie waren, gingen sommige cursussen en opleidingen bij NNVO gewoon door. Zo vond op donderdag 12 augustus de start van de Initial Training plaats, de basisopleiding voor aankomende VTS-operators. 

Nieuwe website online!

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en bijbehorende nieuwe website. Na veel overleg en finetunen kunnen we nu met trots zeggen dat onze gerestylede website live is!

Coach Carlos bouwt oefeningen voor de simulator

Een belangrijk onderdeel binnen de opleiding tot VTS-operator is trainen op de simulator. Carlos Rubio Perales is een van de coaches die de oefeningen hiervoor bouwt. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?

Geslaagde docentendag ondanks online versie

De eerste online versie van de jaarlijkse docentendag is door de docenten van de Nautische Leerlijnen goed ontvangen. De docenten kwamen op donderdag 3 juni via Teams bij elkaar voor een interactieve sessie. 

Drie vragen aan cursist Sjoerd Heijlaarts

Sjoerd Heijlaarts behaalde onlangs zijn diploma voor de basisopleiding tot VTS-operator. Hoe kijkt hij terug op zijn opleiding bij NNVO en wat verwacht hij van zijn nieuwe baan?

Cursisten nemen VTS-diploma in ontvangst

NNVO feliciteert de geslaagden van de Initial Training 17. Zij hebben hun basisopleiding voor de functie van VTSO (Vessel Traffic Service Operator) erop zitten en namen op dinsdag 25 mei hun felbegeerde papiertje in ontvangst.

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Vragen of meer informatie?

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu