Veelgestelde vragen VTS-opleiding

Hieronder staan per onderwerp de veelgestelde vragen over de VTS-opleiding. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Algemeen

De participanten van NNVO werven zelf kandidaten die door NNVO worden opgeleid. De meeste participanten zoeken mensen met een nautische achtergrond. Er zijn doorlopend vacatures die zijn terug te vinden op de websites van onderstaande participanten.

Lesstof

Heb je iets geconstateerd in de lesstof? Geef dit dan per mail aan ons door: .
Graag met een verwijzing naar de tekst in de competentie, paginanummer en naam van de competentie. 

Dit mag ook per post verstuurd worden. In dat geval graag wel een kopie bijvoegen van de stof waar de melding over gaat, zodat hiernaar gekeken kan worden.

Ons adres:
Stichting NNVO
Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

Ziekte, file of andere zaken

Wanneer je ziek bent of bijvoorbeeld te laat komt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met NNVO via telefoonnummer 010 - 311 00 95. Kijk op de contactpagina voor onze verdere contactgegevens.

Klachten

Klachten ontvangen wij graag per e-mail. Dat kan naar het volgende e-mailadres: , met als onderwerp ‘Klacht’. Wij nemen jouw klacht serieus.

Als je niet tevreden bent met de wijze waarop de klacht door de organisatie is afgehandeld, kun je je richten tot het bestuur van NNVO, Marten Meesweg 115, 3068 AV Rotterdam, e-mail: .

Als je het niet eens bent met de wijze waarop het bestuur het bezwaar heeft afgehandeld, kun je als cursist in beroep gaan bij de onafhankelijke Landelijke Klachtencommissie Onderwijs. Als zakelijke klant kun je in beroep gaan bij de onafhankelijke Geschillencommissie voor Ondernemerszaken

Als je te maken hebt met pesten, discriminatie, ongewenste intimiteiten of intimidatie dan kun je jouw klacht richten aan de Landelijke Klachtencommissie Onderwijs

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze klachtenregeling

Praktische info

NNVO is gevestigd in kantoorgebouw Alexanderpoort aan de Marten Meesweg 115 in Rotterdam. Ons kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zo loop je binnen enkele minuten vanaf NS intercity- en metrostation Rotterdam Alexander naar NNVO. Kijk op de contactpagina voor onze locatie op Google Maps. 

Laatste nieuws

Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck nu ook toetsdeskundige

NNVO heeft sinds kort een toetsdeskundige in huis. Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck heeft namelijk succesvol haar opleiding tot toetsdeskundige afgerond. Hoewel bij NNVO verschillende onderwijskundig adviseurs werkzaam zijn, was geen van hen tot nu toe gespecialiseerd in toetsen.

Lees meer

Opleiding Brug- en sluisoperator ingeschaald op NLQF-niveau 3

De programmaraad van het bureau NCP NLQF heeft de inschaling van de opleiding Brug- en sluisoperator positief beoordeeld. De opleiding is ingeschaald op het nationale NLQF-niveau 3 en het daaraan gekoppelde Europese EQF-niveau 3. Hiermee is het diploma vergelijkbaar met mbo 3-niveau. 

Lees meer

Provincie Noord-Holland zet simulator in voor trainen brug- en sluisoperators

De provincie Noord-Holland maakt sinds kort gebruik van een simulator om brug- en sluisoperators te trainen in het bedienen op afstand. Agnes Weber en Mike Backers van provincie Noord-Holland vertellen er meer over.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu