Voortaan vaste herexamenmomenten

Cursisten die een onvoldoende hebben behaald op hun theorie-examen, kunnen voortaan gebruikmaken van vaste herexamenmomenten. Dit geldt voor vrijwel alle cursussen en opleidingen van de Nautische Leerlijnen. Voorheen moesten cursisten in overleg met het secretariaat een geschikte datum zoeken voor het herexamen. Dat moet makkelijker en sneller kunnen, dachten de onderwijskundigen bij NNVO. Zo gezegd, zo gedaan.

Heb je als cursist een onvoldoende behaald, dan ontvang je hiervan per e-mail bericht. Nieuw is dat in datzelfde bericht direct de data van de eerstvolgende herexamenmomenten gecommuniceerd worden. Het enige wat je hoeft te doen, is reageren op deze mail en de datum van jouw voorkeur aangeven. Joyce Kooij, secretariaat NNVO: “Samen met de onderwijskundigen hebben we deze nieuwe werkwijze doorgevoerd. Voor de cursist, werkgever en ook voor ons is dit echt een verbetering. Het scheelt een hoop heen-en-weer gebel.”

Indeling herexamenmomenten

De vaste herexamenmomenten zijn als volgt ingedeeld: in de even weken kan de cursist op maandag om 15.00 uur en op donderdag om 09.00 uur examen doen en in de oneven weken op maandag om 15.00 uur en op woensdag om 09.00 uur. Deze vaste momenten gelden niet voor de praktijkexamens. Die moeten nog wel in overleg met de docent en het secretariaat worden ingepland. Ook worden de herexamens van de Basisopleiding Boa nog op ‘de oude manier’ ingepland, omdat deze door een extern examenbureau worden afgenomen.

Vragen? Neem contact op met het secretariaat van NNVO: of kijk voor de telefoonnummers op onze contactpagina.

Image

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu