Veelgestelde vragen Nautische Leerlijnen

Hieronder staan per onderwerp de veelgestelde vragen over de Nautische Leerlijnen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.  

Certificaten

Klopt jouw e-mailadres bij ons nog? Wanneer je een nieuw adres hebt, geef dit dan aan ons door. Is je e-mailadres onveranderd, neem dan contact met ons op per mail: 

Werkboeken

NNVO adviseert om het werkboek binnen een maand in te leveren. Jouw toetsresultaat blijft een half jaar geldig. Je ontvangt het certificaat als het werkboek als voldoende is beoordeeld en de toets nog geldig is. AIs je toets niet meer geldig is en je hebt nog recht op een herkansing, dan kun je uiteraard herkansen. Heb je je herkansing al gebruikt, dan kan herkansen alleen op verzoek van je werkgever en na betaling.

Vrijstelling

NNVO geeft geen vrijstelling voor Nautop. Mogelijk dat je werkgever je vrijstelling verleent. Wanneer je in aanmerking wil komen voor een bevoegdheid van NNVO, kun je niet gebruikmaken van vrijstellingen.

Toetsen

De meeste modules worden afgesloten met een toets. Voor sommige modules wordt een certificaat van deelname verstrekt (o.a. Persoonlijke Weerbaarheid, Scheepsafvalstoffen en Stabiliteit).  

Ziekte, file of andere zaken

Wanneer je ziek bent of bijvoorbeeld te laat komt, neem je zo spoedig mogelijk contact op met NNVO via telefoonnummer 010 - 311 00 95. Kijk op onze contactpagina voor onze verdere contactgegevens.

Klachten

Klachten ontvangen wij graag per e-mail. Dat kan naar het volgende e-mailadres: , met als onderwerp ‘Klacht’. Wij nemen jouw klacht serieus.

Als je niet tevreden bent met de wijze waarop de klacht door de organisatie is afgehandeld, dan kun je je richten tot het bestuur van NNVO, Marten Meesweg 115, 3068 AV Rotterdam, e-mail: .

Als je het niet eens bent met de wijze waarop het bestuur het bezwaar heeft afgehandeld, kun je als cursist in beroep gaan bij de onafhankelijke Landelijke Klachtencommissie Onderwijs. Als zakelijke klant kun je in beroep gaan bij de onafhankelijke Geschillencommissie voor Ondernemerszaken

Als je te maken hebt met pesten, discriminatie, ongewenste intimiteiten of intimidatie dan kun je je klacht richten aan de Landelijke Klachtencommissie Onderwijs

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze klachtenregeling

Prijzen / hotelovernachtingen

NNVO is een stichting en rekent geen BTW.

Praktische info

NNVO is gevestigd in kantoorgebouw Alexanderpoort aan de Marten Meesweg 115 in Rotterdam. Onze locatie is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zo loop je binnen enkele minuten vanaf NS intercity- en metrostation Rotterdam Alexander naar NNVO. Kijk op de contactpagina voor onze locatie op Google Maps.

News

Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck nu ook toetsdeskundige

NNVO heeft sinds kort een toetsdeskundige in huis. Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck heeft namelijk succesvol haar opleiding tot toetsdeskundige afgerond. Hoewel bij NNVO verschillende onderwijskundig adviseurs werkzaam zijn, was geen van hen tot nu toe gespecialiseerd in toetsen.

Read more …

Opleiding Brug- en sluisoperator ingeschaald op NLQF-niveau 3

De programmaraad van het bureau NCP NLQF heeft de inschaling van de opleiding Brug- en sluisoperator positief beoordeeld. De opleiding is ingeschaald op het nationale NLQF-niveau 3 en het daaraan gekoppelde Europese EQF-niveau 3. Hiermee is het diploma vergelijkbaar met mbo 3-niveau. 

Read more …

Provincie Noord-Holland zet simulator in voor trainen brug- en sluisoperators

De provincie Noord-Holland maakt sinds kort gebruik van een simulator om brug- en sluisoperators te trainen in het bedienen op afstand. Agnes Weber en Mike Backers van provincie Noord-Holland vertellen er meer over.

Read more …

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel. +31 10 311 00 95

General questions

Training questions

Contactform

Stay informed

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Follow us

Hoofdmenu