Nautical Curricular Strands

De Nautische Leerlijnen bundelen alle opleidingen voor een goed en veilig haven- en vaarwegbeheer in Nederland. Haven- en vaarwegbeheerders kunnen kiezen uit meer dan vijftig verschillende leermodules voor hun medewerkers. Voor elke uitvoerende nautische functie kan op maat de best mogelijke opleiding worden samengesteld.

Van Groningen tot Zeeland
Via de Nautische Leerlijnen verwerft elke vaarwegmedewerker de juiste kennis en vaardigheden. Eén uniforme opleidingsstructuur vergroot bovendien de mobiliteit en ontwikkelingskansen van deze medewerkers. Van Groningen tot Zeeland hanteren de haven- en vaarwegbeheerders dezelfde lesstof. De Nautische Leerlijnen zijn zo ook een garantie voor leren met carrièreperspectief.

Kwaliteit, inhoud en samenhang
NNVO is verantwoordelijk voor de kwaliteit, inhoud en samenhang van de Nautische Leerlijnen. De opleidingen zelf worden gegeven door gekwalificeerde externe aanbieders die voldoen aan de door de NNVO en haven- en vaarwegbeheerders gezamenlijk opgestelde eisen.

 

Initiatief van de gezamenlijke Nederlandse vaarwegbeheerders

De Nautische Leerlijnen zijn een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse haven- en vaarwegbeheerders. Doel is het verder professionaliseren van het haven- en vaarwegbeheer. Goede en op elkaar aansluitende opleidingen zijn daarvoor het fundament. De haven- en vaarwegbeheerders hebben NNVO gevraagd de coördinatie van de Nautische Leerlijnen op zich te nemen. In de Nautische Leerlijnen werken samen:

 

Actueel overzicht

Een actueel overzicht van de beschikbare modules is te vinden in de opleidingskalender en in het navigatiemenu bij Nautische Leerlijnen.

Opleidingskalender

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen zijn te vinden via onderstaande link.

Veelgestelde vragen
 

Meer informatie

Joyce Kooij Joyce Kooij Secretariaat Nautische Leerlijnen
06-82984631
Kayleigh Koot Kayleigh Koot Secretariaat Nautische Leerlijnen
06-82999791
Korstiaan Huisman Korstiaan Huisman Coördinator Nautische Leerlijnen
06-12401394
 

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu