Geslaagde cursisten nemen VTS-diploma in ontvangst

NNVO feliciteert de geslaagde cursisten van de Initial Training 19. Alle zestien cursisten hebben succesvol hun basisopleiding voor VTS-operator afgerond. Op maandag 16 mei mochten zij hun diploma in ontvangst nemen in Hotel ARA in Zwijndrecht. Het werd een feestelijke middag met een grote opkomst van familieleden, coaches en werkgevers.

De aanwezigen werden welkom geheten door directeur Pieter Kuijt van NNVO. Hij feliciteerde de cursisten met het behaalde resultaat en hield een korte, motiverende toespraak. Andreas Keller, hoofd VTS-opleidingen, gaf een korte presentatie over NNVO en overhandigde daarna de diploma’s en cijferlijsten. Onder het toeziend oog van het aanwezige gezelschap feliciteerde Andreas Keller iedere cursist met een paar persoonlijke woorden. 

De geslaagden ontvingen naast het felbegeerde papiertje een mooie bos bloemen en een Dopper-waterfles. De diploma-uitreiking werd afgesloten met een gezellige borrel. De cursisten stromen nu door naar de Sector Training. De volgende Initial Training start op 11 augustus 2022.

Over de VTS-opleiding

NNVO verzorgt twee keer per jaar de Initial Training voor VTS-operators (verkeersleiders) in Nederland. Zij worden getraind om het scheepvaartverkeer veilig en vlot te laten verlopen. De opleiding bestaat uit een algemeen deel (Initial Training) en een deel in het gebied waar de operator te werk wordt gesteld (Sector Training). De zeven VTS-autoriteiten in Nederland organiseren gezamenlijk deze opleiding. NNVO verzorgt het uniforme deel en daarnaast de examens voor de Sector Training.

Meer informatie: www.nnvo.nl/vts

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam

For questions or more information:

Opening hours
From Monday to Friday:
08:00-17:00 hrs

Contactform

STAY INFORMED

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Volg ons

Hoofdmenu