Kennismaken met... Irene van den Blink

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Irene van den Blink, die sinds kort werkzaam is als medewerker bij het opleidingsteam.

Wie is Irene van den Blink?

“Ik ben 54 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 18, 20 en 22 jaar. We hebben een kat die mijn kinderen Muis hebben genoemd, omdat ik bang ben voor muizen. Mijn sport is paardrijden en ik ben dan ook bijna elke dag op stal bij mijn paard Lilly Fee te vinden. Daarnaast heb ik nog een ouder paard van 20 jaar genaamd Anika.”

Welke werkervaring heb je?

“Ik ben begonnen als bedrijfsleider in een klein antiekwinkeltje in Amsterdam. Hierna werkte ik als intercedent bij Manpower, maar de meeste werkervaring heb ik opgedaan bij ABN AMRO. Ik was daar werkzaam als intermediair voor de corporate clients ten behoeve van de geldhandel. Na mijn tijd bij de bank heb ik als vrijwilliger op de basisschool geholpen en begeleidde ik kinderen die moeite hadden met lezen en meestal last hadden van dyslexie. Dit vond ik echt heel leuk en dankbaar werk.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

“Mijn vaste werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Ik begin het liefst vroeg met een kop thee. Mijn werk bestaat uit allerlei administratieve taken voor de VTS-opleiding. Van het bijhouden van de mail tot het maken van planningen. Hierbij heb ik ook veel contact met de cursisten en coaches.”

Wat maakt jouw werk interessant?

“Het leuke aan mijn baan bij NNVO is dat het afwisselend werk is met veel persoonlijk contact. Ook heb ik veel plezier met mijn nieuwe collega’s en dat maakt dat ik me hier thuis voel.”

News

Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck nu ook toetsdeskundige

NNVO heeft sinds kort een toetsdeskundige in huis. Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck heeft namelijk succesvol haar opleiding tot toetsdeskundige afgerond. Hoewel bij NNVO verschillende onderwijskundig adviseurs werkzaam zijn, was geen van hen tot nu toe gespecialiseerd in toetsen.

Read more …

Opleiding Brug- en sluisoperator ingeschaald op NLQF-niveau 3

De programmaraad van het bureau NCP NLQF heeft de inschaling van de opleiding Brug- en sluisoperator positief beoordeeld. De opleiding is ingeschaald op het nationale NLQF-niveau 3 en het daaraan gekoppelde Europese EQF-niveau 3. Hiermee is het diploma vergelijkbaar met mbo 3-niveau. 

Read more …

Provincie Noord-Holland zet simulator in voor trainen brug- en sluisoperators

De provincie Noord-Holland maakt sinds kort gebruik van een simulator om brug- en sluisoperators te trainen in het bedienen op afstand. Agnes Weber en Mike Backers van provincie Noord-Holland vertellen er meer over.

Read more …

Do you have questions?

Do you have questions, comments, suggestions or other matters you would like to raise? Then use our contact form. Naturally, all information that's being sent to NNVO will be treated confidentially.

Contactform short

Invalid value
Invalid value
Ongeldige invoer
Invalid value

Contact with NNVO

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel. +31 10 311 00 95

General questions

Training questions

Contactform

Stay informed

Stay informed of all NNVO developments. Sign up for our newsletter.

Follow us

Hoofdmenu