NNVO organiseert docentenbijeenkomst

Net als voorgaande jaren organiseert NNVO weer een docentenbijeenkomst voor docenten van de Nautische Leerlijnen. Tijdens een online meeting via Teams op dinsdag 28 november worden de deelnemers bijgepraat over de ontwikkelingen in het onderwijs van NNVO. De bijeenkomst wordt gehouden van 09.00 tot 11.00 uur.

Het afgelopen jaar stonden de ontwikkelingen bij NNVO niet stil. Opleidingsmanager Korstiaan Huisman zal tijdens de meeting terugblikken op 2023, maar ook vooruitblikken op 2024. Onderwijskundig adviseur Evi van Achten vertelt meer over ons nieuwe online leerplatform aNewSpring, dat begin 2024 operationeel zal zijn. Daarnaast staat het onderwerp Toetsing & Examinering op het programma onder leiding van onderwijskundig adviseur Janneke van Eck.

Onderwerpen indienen

Docenten die graag een onderwerp op de agenda willen zetten, kunnen deze vooraf indienen. Dit wordt dan meegenomen in het programma van die ochtend. Ben je docent bij de Nautische Leerlijnen van NNVO? Dan heb je de uitnodiging inmiddels ontvangen. Meld je snel aan als je dit nog niet hebt gedaan. Heb je de uitnodiging gemist? Neem voor meer informatie contact op met Janneke van Eck via .

Laatste nieuws

Tip: schrijf cursisten tijdig in

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en daarom wijzen we alvast op onze sluitingsdagen. Ons kantoor is gesloten van maandag 25 december tot en met vrijdag 29 december 2023. 

Lees meer
Resultaten onderzoek onder binnenvaartschippers

Resultaten onderzoek onder binnenvaartschippers bekend

NNVO en MARIN deden onlangs onderzoek naar het gebruik van Vessel Traffic Service (VTS) door Nederlandse binnenvaartschippers. Het onderzoek richtte zich op de vraag hoe innovaties op het gebied van digitale systemen aan boord invloed hebben op de VTS-dienstverlening. 

Lees meer

Kennismaken met... Irene van den Blink

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Irene van den Blink, die sinds kort werkzaam is als medewerker bij het opleidingsteam.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu