Kennismaken met... Roos Hanemaaijer

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Roos Hanemaaijer, die begin december aan de slag ging als onderwijskundig adviseur.

Wie is Roos Hanemaaijer?

“Ik ben 39 jaar, getrouwd en heb twee dochters. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur en ik houd van schrijven, lezen en spelletjes doen. Vroeger was ik heel actief in de paardensport, maar sinds de komst van mijn kinderen is dat steeds meer op de achtergrond geraakt. Op de momenten dat ik nu tijd over heb, ben ik meestal bezig met het schrijven van verhalen of met vrijwilligerswerk.”

Welke werkervaring heb je?

“Ik kom vanuit het gymonderwijs en de gezondheidszorg. Mijn ervaring met lesgeven heb ik vooral opgedaan binnen de fysiotherapie en de sport. De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als onderwijsadviseur in de procesindustrie. Tot nu toe kende ik de nautische sector dus alleen vanuit sporadische vaarervaringen.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

“Mijn werkdagen bestaan uit twee dagen thuiswerken en twee dagen op kantoor. Op woensdag ben ik vrij. Daardoor is mijn werkweek heel afwisselend, wat ik fijn vind. Ook is het op deze manier goed te combineren met mijn gezinsleven. Op dit moment werk ik onder meer aan de ontwikkeling van ons nieuwe Learning Management Systeem.”

Wat maakt jouw werk interessant?

“Het is mensenwerk. Ik ben continu bezig met vragen zoals: hoe leren mensen, waar liggen de behoeftes, wat werkt in de praktijk? Ondanks dat onze cursisten allemaal in de nautische sector werken, zijn ze als mens uniek. Zo blijft mijn werk uitdagend.”

Laatste nieuws

Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck nu ook toetsdeskundige

NNVO heeft sinds kort een toetsdeskundige in huis. Onderwijskundig adviseur Janneke van Eck heeft namelijk succesvol haar opleiding tot toetsdeskundige afgerond. Hoewel bij NNVO verschillende onderwijskundig adviseurs werkzaam zijn, was geen van hen tot nu toe gespecialiseerd in toetsen.

Lees meer

Opleiding Brug- en sluisoperator ingeschaald op NLQF-niveau 3

De programmaraad van het bureau NCP NLQF heeft de inschaling van de opleiding Brug- en sluisoperator positief beoordeeld. De opleiding is ingeschaald op het nationale NLQF-niveau 3 en het daaraan gekoppelde Europese EQF-niveau 3. Hiermee is het diploma vergelijkbaar met mbo 3-niveau. 

Lees meer

Provincie Noord-Holland zet simulator in voor trainen brug- en sluisoperators

De provincie Noord-Holland maakt sinds kort gebruik van een simulator om brug- en sluisoperators te trainen in het bedienen op afstand. Agnes Weber en Mike Backers van provincie Noord-Holland vertellen er meer over.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu