Kennismaken met... Irene van den Blink

In deze rubriek laten we nieuwe medewerkers van NNVO aan het woord. Hij of zij vertelt iets over zichzelf en over het werk bij NNVO. Dit keer is het de beurt aan Irene van den Blink, die sinds kort werkzaam is als medewerker bij het opleidingsteam.

Wie is Irene van den Blink?

“Ik ben 54 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 18, 20 en 22 jaar. We hebben een kat die mijn kinderen Muis hebben genoemd, omdat ik bang ben voor muizen. Mijn sport is paardrijden en ik ben dan ook bijna elke dag op stal bij mijn paard Lilly Fee te vinden. Daarnaast heb ik nog een ouder paard van 20 jaar genaamd Anika.”

Welke werkervaring heb je?

“Ik ben begonnen als bedrijfsleider in een klein antiekwinkeltje in Amsterdam. Hierna werkte ik als intercedent bij Manpower, maar de meeste werkervaring heb ik opgedaan bij ABN AMRO. Ik was daar werkzaam als intermediair voor de corporate clients ten behoeve van de geldhandel. Na mijn tijd bij de bank heb ik als vrijwilliger op de basisschool geholpen en begeleidde ik kinderen die moeite hadden met lezen en meestal last hadden van dyslexie. Dit vond ik echt heel leuk en dankbaar werk.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

“Mijn vaste werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Ik begin het liefst vroeg met een kop thee. Mijn werk bestaat uit allerlei administratieve taken voor de VTS-opleiding. Van het bijhouden van de mail tot het maken van planningen. Hierbij heb ik ook veel contact met de cursisten en coaches.”

Wat maakt jouw werk interessant?

“Het leuke aan mijn baan bij NNVO is dat het afwisselend werk is met veel persoonlijk contact. Ook heb ik veel plezier met mijn nieuwe collega’s en dat maakt dat ik me hier thuis voel.”

Laatste nieuws

Directeur NNVO Pieter Kuijt

Onze cursisten verdienen een topopleiding

De stichting NNVO bestaat dit jaar 20 jaar. Het ging niet altijd even gemakkelijk, maar anno 2024 is NNVO springlevend en staan onze opleidingen er beter voor dan ooit. Directeur Pieter Kuijt blikt in deze column kort terug, maar vooral vooruit.

Lees meer
VTSO-opleiding krijgt goede beoordeling

VTSO-opleiding krijgt goede beoordeling

In opdracht van NNVO heeft Metis Onderwijsadvies onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de VTSO-opleiding. Voldoet de opleiding aan de hedendaagse eisen om tot vakbekwame operators te komen? En waar liggen eventuele verbeterkansen? Onlangs verscheen het adviesrapport. 

Lees meer

Feestelijke diploma-uitreiking voor 22 aanstormende VTSO’s

NNVO feliciteert de geslaagde cursisten van alweer de 23e Initial Training. Dit keer hebben 22 cursisten succesvol hun basisopleiding voor de functie van VTSO (Vessel Traffic Service Operator) afgerond. De diploma-uitreiking vond plaats op 27 mei in hotel Van der Valk in Gorinchem.

Lees meer

Heb je vragen?

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of andere zaken die je aan de orde wilt stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Uiteraard wordt alle informatie die NNVO bereikt vertrouwelijk behandeld.

Contact kort

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Marten Meesweg 115
3068 AV Rotterdam
Tel.  010 - 311 00 95

Algemene vragen

Opleidingsvragen

Contactformulier

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij NNVO. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Hoofdmenu